Borduren en bedrukken
€ 0,00

Webshop: Borduren en bedrukken

Borduren en bedrukken

Borduren


Circuit Bedrijfskleding heeft al een ruime tijd ervaring met borduren en beschikt over een eigen borduur studio. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en levertijden van al het borduurwerk optimaal beheren. Borduren is het veredelen van een kledingstuk en is ook zeer duurzaam. Borduren is de mooiste oplossing voor het aanbrengen van uw logo of tekst op uw bedrijfskleding. Circuit Bedrijfskleding gebruikt uitsluitend polyester Madeira borduurgaren waardoor het borduur niet bloedt of krimpt tijdens het wassen. Het geeft een rijke uitstraling aan het artikel.


Bedrukken/transfers


Naast borduren kunnen wij de kleding ook bedrukt leveren. Voor het bedrukken van de bedrijfskleding maakt Circuit Bedrijfskleding gebruik van transferdruk. Hiervoor worden transfers geproduceerd. Deze transfers brengen wij onder een bepaalde hitte en druk op uw werkkleding aan. Standaard transfers zijn wasbaar tot 60°C. Voor zware werkkleding gebruiken wij transfers die wasbaar zijn tot 95°C.

Zeefdruk

Circuit Bedrijfskleding biedt u ook de mogelijkheid om de kleding te laten voorzien van een zeefdruk. Dit is in feite hetzelfde principe als transfers, echter zonder hoge druk en temperaturen. Bij grote aantallen kan dit zeer voordelig zijn in de kosten.

Voordelen transferdruk tegenover zeefdruk van bedrijfskleding:

- Uw hele logo is goed te bedrukken incl. zeer kleine details

- Snel na te leveren

- Voordelig bij kleine nabestellingen

Nadelen transferdruk tegenover zeefdruk bedrijfskleding:

- De persoppervlakte is groter dan de transfer. Dit betekent dat op enkele stoffen het pers vlak van de drukpers rond het logo zichtbaar blijft, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 010-467 11 60. U kunt uw vraag ook doorgeven via dit formulier of via de mail info@circuitbedrijfskleding.nl sturen.

Prijs:€ 0,00