Geef uw onderneming een sympathieke en overtuigende uitstraling en uw werknemers meer het ’wij-gevoel’ met CORPORATE FASHION van Circuit Bedrijfskleding BV.


U verhoogt het zelfbewustzijn, en de motivatie van uw personeel, en daarmee maakt u uw bedrijf succesvoller. CORPORATE FASHION betekent bij ons: een persoonlijke uitstraling geven aan de corporate identity van een bedrijf.
En dat gaat als volgt:
1.In een gezamenlijk gesprek inventariseren wij wat uw ideeën en wensen zijn. Vervolgens wordt in overleg gekozen voor een collectie uit ons voorraadprogramma of wij ontwikkelen een volledig nieuw design dat op maat is gemaakt voor uw bedrijf.
2.In de volgende stap ontwikkelt ons design-team die eerste ontwerpen.
3.Zodra u gekozen heeft voor het gewenste design en materiaal, maken wij voor u de monsters en wekken uw corporate fashion tot leven.
4.Indien u tevreden bent, beginnen we met de productie, waarbij voortdurend de kwaliteit wordt gecontroleerd door onze experts.
5.En dan is het eindelijk zo ver. Na een afsluitende kwaliteitscontrole bij ons in huis, wordt de nieuwe collectie aan u geleverd.