Over Circuit

Circuit Bedrijfskleding is opgericht vanuit een bijzonder conceptidee.

“BEDRIJFSKLEDING WORDT BEDRIJFSMODE”

Vanuit dit idee verzorgt Circuit dat de bedrijfskleding de uitstraling krijgt die u wenst. Ondanks het feit dat wij 8 jaar geleden zijn begonnen, komt de basis van ons bedrijf voort uit 40 jaar ervaring in de mode.
In onze showroom in Rotterdam kunt u op een ontspannen manier samen met ons werken aan uw ideeën en eisen, zodat wij voor u een optimale collectie kunnen samenstellen die geheel voldoet aan de uitstraling die wenst voor uw bedrijf en medewerkers.
Professioneel advies, actualiteit op modegebied, hoogwaardige kwaliteiten, eigen design en productie, partnerschap en goede en betrouwbare levertijden vormen de basis en kracht van Circuit Bedrijfskleding.

“BENT U KLAAR VOOR EEN BIJZONDERE ONTMOETING MET EEN BIJZONDER BEDRIJF”
Bij Circuit Bedrijfskleding BV worden ondernemingswaarden als duurzaamheid en verantwoordelijk handelen dagelijks nageleefd. Wij vinden onze verplichtingen t.a.v. de natuur en het milieu net zo belangrijk als de tevredenheid van onze klanten.

Om ervoor te zorgen dat onze verrichtingen en producten dit ook uitstralen, kiezen wij onze productiepartners net zo zorgvuldig als de gebruikte materialen. Daarom werken wij alleen met bedrijven samen die echt bij ons passen.

Dit zijn bedrijven die eerlijke, veilige en respectvolle arbeidsomstandigheden voor hun werknemers garanderen, zorgzaam omgaan met energie en grondstoffen en tegelijk met ons werken aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daar hoort ook het gebruik van hoogwaardige en op schadelijkheid geteste materialen.